De zomer is begonnen. De aankomende maanden is de Costa del Sol in Spanje vol bezoekers die uit heel Europa naar het zuiden komen om te genieten van zon, zee, strand, de fascinerende cultuur en het mediterrane leven hier. Mooi dat ik deze plek al 18 jaar (!) mijn thuis mag noemen.

Terwijl de zomerzon buiten volop schijnt, ben ik in mijn kantoor bezig met de voorbereidingen van de speciale zomervoorstellingen die Magic Unlimited (Oscar, Renzo & Mara), mijn jongste zoon Steven en ik deze zomer in De Maaspoort in Venlo gaan verzorgen. Een prachtig project waar wij als familie enorm naar uitkijken.
Oscar, mijn oudste zoon, zit tegenover mij achter het andere bureau en is bezig met de organisatie van de de internationale illusie shows van Magic Unlimited. Hij is druk bezig met het voorbereiden van shows in Nederland, Frankrijk, Spanje en China. Een enorme klus om alle details goed te regelen.

Dan skypet Steven, de jongste van onze jongens en de comedian van de familie. Wij wisselen ideeën uit en hij praat, met zijn zoontje Oliver op schoot, gepassioneerd over een nieuwe grap die hij tijdens de try-out in Nederland wil uitproberen. Ik geniet van al deze bruisende activiteit.

Even later, met Wendy buiten aan de koffie besef ik mij volledig dat ik een bevoorrecht mens ben. Dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken en dat ook nog eens in harmonie met mijn hele gezin kan uitoefenen.

Ja, I love my job!

X