Familie Kazàn

Hans Kazàn & Steven Kazàn

Alles wat u moet weten over Hans Kazàn en Steven Kazàn!

Over Hans Kazàn

Hans Kazàn kreeg op zijn negende een goocheldoos van Sinterklaas en vanaf dat moment was zijn carrière bepaald. Goochelaar en illusionist wilde hij worden.

Hans Kazàn, Nederlands meest bekende illusionist, is geboren op 25 maart 1953. Hans Kazàn begon met goochelen toen hij 9 jaar jong was en in 1973 won Hans Kazàn op 19-jarige leeftijd de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs!

Vanaf dat moment groeide Hans Kazàn uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en dat is Hans Kazàn nu, 45 jaar later, nog steeds!

Hans is onder andere bij het grote publiek bekend door Ren je Rot, Prijzenslag en de talloze Magic Shows bij de TROS en RTL.

Hans Kazàn is een allround artiest. Boek Hans Kazàn als gastspreker, goochelaar, presentator of in combinatie met comedian Steven Kazàn.

Goochelaar

Gastspreker

Presentator

Over Steven Kazàn

Steven Kazàn, geboren op 10 juli 1985 te Voorst, is een Nederlandse entertainer en comedian. Al vanaf zijn elfde werkt Steven mee met de illusionistengroep ‘Magic Unlimited’. Hij begon als stagemanager, maar al spoedig werd opgemerkt dat Steven over een aangeboren komisch talent beschikte. Rond zijn 20ste begon hij met zijn eerste podiumacts tijdens de show van Magic Unlimited, waarna het publiek hem snel omarmde.

In 2011 stond Steven voor het eerst met zijn vader, Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn op het podium. Door de succesvolle formule, waarbij vader en zoon het podium op hilarische wijze deelden, groeide het concept snel. Hun show ‘De goochelaar en de gek’ is in talloze Nederlandse theaters te zien, maar ook tijdens de meest uiteenlopende evenementen.

Steven’s acts en presentatie ontwikkelen zich in rap tempo. Ook in het buitenland doet Steven flink wat ervaring op. Zijn acts blijken niet alleen in zijn thuisland succesvol te zijn, maar ook in Spanje, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Monaco, Kazachstan en China.

In 2017 zal Steven een eerste stap zetten in zijn solo-carrière; hij zal in diverse theaters in Nederland te zien zijn met zijn theaterprogramma ‘Krom’.

Tussentijds vergaart Steven bekendheid met zijn komische video’s, die online- en op televisie breed worden uitgelicht.

Ook is hij met regelmaat te zien op het online platform Dumpert.

In 2019/2020 zal Steven met zijn vader een splinternieuwe show vertonen in de Nederlandse theaters, genaamd Alive and Kicking.

Voor meer informatie, interviewaanvragen en boekingen, kunt u elke dag van de week contact met ons opnemen.

X